...

Consultanță

CITY PROTECT

Audit informatic

De ce este important?

Cum investițiile în tehnologie se află în permanență dezvoltare, auditul IT îți oferă siguranța că riscurile afacerii tale sunt controlate și că nu sunt posibile pierderi de date din companie. Auditul IT poate determina, de asemenea, dacă există un risc ridicat de întrerupere, amenințări la adresa securității sau alte zone de vulnerabilitate.

Funcționarea sistemelor informatice și a rețelelor de comunicații este esențială pentru performanța proceselor interne din companii, care să asigure un nivel sporit de profitabilitate și competitivitate. Un Audit de sistem informatic are rolul de a evalua infrastructura IT existentă, precum și nivelul de securitate a informațiilor, cu scopul de a identifica potențialele riscuri IT asupra afacerii și de a oferi soluții profesionale de evitare sau remediere a acestora.

Un Audit IT sau audit de securitate IT, realizat de specialiști IT cu expertiză, reprezintă o garanție sigură că pericolele asupra companiei, dar și posibilele pierderi de date sunt înlăturate cu succes. În plus, un audit IT complet oferă o perspectivă clară asupra etapelor următoare, din procesul de securizare și de protecție a companiei.

Cum se realizează? Cât de ușor este?

Evaluarea inițială a infrastructurii IT este făcută de unul dintre consultanții IT, iar dupa evaluare și în funcție de rezultate, poți solicita un audit specializat pentru compania ta.

Obține un Audit IT de la CITY PROTECT

Specialiștii care realizează auditul urmăresc o serie de pași esențiali pentru identificarea breșelor de securitate, a vulnerabilităților și a gradului de performanță a sistemelor IT. În cadrul unui audit, sunt verificate toate stațiile de lucru, serverele și aplicațiile aferente, dar și rețelele de comunicații. Din punct de vedere al securității, este analizat modul în care circulă informațiile în interior și sunt identificate posibilele riscuri de acces neautorizat la rețea și la resursele acesteia, dar și de pierdere a datelor.

Ce poți obține și care sunt beneficiile?

Identificarea situației actuale din companie, din punct de vedere a riscurilor IT care pot amenința performanța și dezvoltarea afacerii Obținerea unui raport detaliat despre securitatea informației la accesul din interiorul și exteriorul companiei Furnizarea unor recomandări de remediere și de îmbunătățire a funcționării sistemelor informatice și a securității datelor Reducerea și optimizarea costurilor pentru viitoarele investiții în infrastructura, bazate pe informații relevante, obținute în urma auditului IT Asigurarea unui avantaj competitiv și creșterea perspectivelor de business, prin implementarea unor soluții IT eficiente.

Recomandarea noastră

În timp, sistemele și echipamentele IT din companie sunt expuse vulnerabilităților și riscurilor IT, iar detectarea devreme a acestora va oferi companiilor oportunitatea de a asigura continuitatea activităților zilnice, fără întreruperi nedorite care să le afecteze productivitatea. Realizarea unui audit IT complet de către specialiști presupune o etapă necesară în procesul de dezvoltare a companiei, dar și o metodă pentru menținerea competitivității și a profitabilității în domeniul în care activează.

CITY PROTECT

Gestionarea conflicetelor de muncă

Management Conflicte/Proteste

Gestionarea conflictelor de muncă poate fi un efort riscant chiar și în cele mai bune vremuri. Consilierii noștri pentru rezolvarea conflictelor la locul de muncă au experiența necesară pentru a vă ajuta să faceți față tuturor tipurilor de conflicte, inclusiv conflicte de muncă.

Aceștia au o experiență vastă în diplomatie, fiind chiar diplomați de carieră ce au activat în zone de conflict în anul 2022 iar acum gestionează managementul echipelor de top de fotbal sau companiilor de tip multinaționale cu sedii în diferite colturi ale lumii.

Vă putem ajuta să minimizați perturbările afacerii dumneavoastră prin gestionarea oricăror conflicte de muncă.

Nu numai că disputele de muncă perturbă operațiunile desfășurate în diferite afaceri, dar pot duce și la pierderea cotei de piață și pot păta imaginea unei companii. În plus, tulburările pot da naștere la riscuri crescute pentru angajați, facilități și echipamente. Prin urmare, este esențial pentru companii să maximizeze planificarea pentru a eficientiza costurile și a reduce riscurile înainte de apariția situațiilor de conflict.

CITY PROTECT

Investigații

Echipa noastră de consultanță și investigații este formată din foști anchetatori și ofițeri cu experiență vastă în sistemul de stat. Rolul lor este de a vă ajuta să luați cele mai informate decizii, având la îndemână toate informațiile relevante.

Beneficiați de o paletă cuprinzătoare de servicii de consultanță în investigații.

De la munca sub acoperire la supravegherea video, detectivii noștri sunt instruiți pentru toate sarcinile legate de investigație. Oferim soluții adaptate nevoilor dvs. de consultanță în investigații pentru a detecta răul sau infracțiunile, cum ar fi hărțuirea la locul de muncă, atacurile, amenințările, absenteismul, drogurile și narcoticele, furtul și frauda, contrafacerea, încălcarea drepturilor de autor și spionajul industrial dar si aspectele ce cuprind viața personală.

CITY PROTECT

Loss Prevention

Fiecare afacere cu amănuntul sau cu ridicata ar trebui să aibă un plan de loss prevention pentru a limita și a preveni pierderile financiare. Experții noștri în loss prevention ajută managerii companiilor de retail și nu numai, să identifice riscurile de furt și fraudă, atât externe, cât și interne. Această analiză cuprinzătoare le permite să ia măsurile preventive necesare pentru a limita pierderile.

Beneficiați de externalizarea serviciilor dumneavoastră de loss prevention către profesioniști.

Prevenirea pierderilor este o formă de intervenție proactivă care constă în luarea de măsuri pentru prevenirea riscului de incidente care ar putea duce la pierderi. Externalizarea dvs. a serviciului de LOSS PREVENTION trebuie la CITY PROTECT nu numai că garantează practic o rentabilitate a investiției, dar facilitează foarte mult sarcina managerilor dvs. și a departamentului de resurse umane.

Beneficiați nu numai de experiența noastră de neegalat în retail, ci și de viziunea noastră inovatoare și cuprinzătoare asupra a ceea ce ar trebui să includă o strategie solidă de prevenire.

De la audituri de prevenire la evaluarea proceselor dumneavoastră operaționale, instruirea angajaților, investigații și diverse tipuri de vizite, vă avem acoperit.

CITY PROTECT

Risk Management

Un audit de securitate complet efectuat de către consultanții noștri certificați și inspectorii cu experiență aplicată în domeniu poate face toată diferența. Avem expertiza pentru a vă ajuta să identificați lacunele în măsurile dvs. actuale de securitate și să creați un plan de acțiune pentru a vă îmbunătăți securitatea fizică, siguranța clădirilor și practicile de prevenire a incendiilor.

Strategia CITY PROTECT în ceea ce privește planurile de acțiune pentru auditul de securitate sunt se concentrate pe prevenire.

Pentru ca un plan de prevenire să fie eficient, este nevoie de un audit de securitate de primă clasă. Consultanții și inspectorii noștri nu numai că identifică lacune în măsurile dvs. actuale de securitate, ci vă oferă și un raport detaliat și personalizat care conține un plan de acțiune concret. Planul include strategii și măsuri de descurajare, precum și un calendar de implementare cu prioritățile clar identificate cu urmare periodică.

CITY PROTECT

Servicii de reziliență pentru continuitatea afacerii

Vă ajutăm să depășiți provocările, astfel încât să puteți aștepta cu nerăbdare fiecare zi.

Lumea se schimbă și asta înseamnă că afacerile de toate tipurile trebuie să se adapteze pentru a rămâne competitive. Înfruntarea directă a provocărilor este cea mai bună abordare pentru a reduce riscurile pentru afacerea dvs., iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să vă optimizați operațiunile în aceste vremuri neexplorate. Cream soluții pentru o serie de provocări de securitate în continuă evoluție, inclusiv:

  • Gestionarea conflictelor de muncă
  • Servicii de continuitate a afacerii
  • Prevenirea infecțiilor și controlul accesului
  • Plan de continuitate în caz de război adaptat la legile stărilor decartate de stat până la starea de război.
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.